zie je een dier in nood in ede of veenendaal?

Een melding doe je uitsluitend door te bellen met onze centrale van maandag t/m vrijdag:

Je kunt ook hier kijken op onze handige adressenlijst van dierenartsen en opvangcentra in de regio.

Help ons dieren helpen

Wat kun jij doen?

Wij zijn Dierenambulance Gelderse Vallei, aangenaam! We bestaan sinds 1987 en rijden in de regio Ede en Veenendaal. We vervoeren wilde dieren in nood, maar ook zieke en gewonde huisdieren, gevonden dieren en overleden dieren. Vanaf 1 januari 2024 zijn we een onafhankelijke Dierenambulance en druk bezig met de oprichting van onze dierenopvang. Ons motto? We doen álles voor dieren.
En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Ons werk steunen kan op verschillende manieren: je kunt je aanmelden als vrijwilliger, ons uitnodigen op school, ons werk als bedrijf sponsoren, of ons financieel steunen met een eenmalige of vaste bijdrage. Elke euro helpt.

Elke euro helpt

Word donateur

Van een stapel geld, kunnen we alleen maar dromen.
Wij zijn blij met elk bedrag.
Letterlijk elke euro helpt. 
Want onze hulp aan dieren kost veel.
Niet alleen de benzine om naar een dier toe te rijden, maar ook, indien nodig, de opvang, eten, medische hulpmiddelen en dierenartskosten lopen al snel hoog op.
Daarnaast krijgen wij op dit moment geen vergoeding van de gemeenten waarin wij rijden.
Kortom: we zijn blij met elke euro die je kunt missen. Eenmalig of elke maand.
Namens de dieren en ons, alvast enorm bedankt! ❤

We zijn een Nederlandse stichting zonder winstoogmerk, aangemerkt als ANBI-instelling en aangesloten bij Stichting Dierenlot en het Nationaal Keurmerk Dierenambulances. Giften zijn belastingaftrekbaar.

Leer over dieren op school

Nodig ons uit voor een leuke les

We komen graag bij jou op school langs om alle kinderen iets te vertellen over het mooie werk van onze dierenambulance. De kinderen kunnen al hun vragen stellen en zelfs een kijkje nemen in de Dierenambulance. Wil je graag een spreekbeurt houden over de Dierenambulance? Ook dat kan! Met of zonder een bezoekje van onze Dierenambulance bij jou op school. Onze vrijwilligers hebben een map boordevol informatie over het werk van onze dierenambulance gemaakt. De map kan twee weken worden uitgeleend.
We vragen voor elk bezoek een bijdrage van € 25,- voor het werk van onze Dierenambulance.