We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Melding doorgeven

T 085 0239812

Uitsluitend telefonisch.

Jun 19, 2018

Uitreiking nieuwe dierenambulance nr. 353 door Dierenlot te Arkel

Vrijdag 15 juni 2018 was het dan zover. De Dierenambulance Gelderse Vallei uit Ede kwam in aanmerking voor de uitreiking van de 150e  door Dierenlot beschikbaar gestelde Dierenambulance. Samen met 2 collegae vertrokken we richting Arkel waar tevens de feestelijke opening plaatsvond van een nieuw Dierenlotmagazijn aan de Vlietskade 4006. Allereerst kregen we een rondleiding waarna we ons te goed konden doen aan een lichte lunch. We hadden al spoedig in de gaten welke bus voor ons klaar stond en daar moesten toch snel even wat foto’ s van geappt worden, wat zijn de tijden toch veranderd! We werden er wel een beetje stil van: een gloednieuwe VW-transporter voorzien van alle gemak-ken die er nodig zijn voor het vervoer van dieren. Zelfs een zwanenvangstok konden we extra meenemen. We kregen een toelichting van de businrichter over de werking van de diverse onderdelen en tips over wat te doen in diverse voorkomende situaties. Zelfs de sjoemel-software kwam aan de orde. Wat een bevlogenheid ging er van die man uit, fantastisch!

Het leven van een voorzitter van een Dierenambulance met enkel vrijwilligers en dat 24x7 gaat niet over rozen, maar een dergelijke happening maakt wel heel veel goed. Toch mooi dat dat allemaal mogelijk is in Nederland.

Vanaf 14:30 uur ging het officiele gedeelte van start. Eerst werd het nieuwe filiaal geopend door de Burgemeester (vr) van Giessenlanden en vervolgens vonden de fotosessies plaats. Naast drie nieuwe bussen voor verschillende DA’ s werden ook uitlaatfietsen uitgereikt aan diverse partijen. De Burgemeester had hier wat moeite mee maar dat kwam waarschijnlijk meer door de hakjes van haar schoenen.

We gingen op de foto met het bestuur en 1 van de mede-oprichters van Dierenlot, dit terwijl de Burgemeester de bussleutel overhandigde. We namen nog een hapje en een drankje, wachten keurig tot er 2 bussen weggereden waren en kozen vervolgens voor de terugreis. Er waren thuis namelijk nog meer collegae die onze nieuwe aanwinst wilden aanschouwen. Die konden helaas niet mee, want zaken gaan voor het meisje.

Een woord voor deze middag in Arkel: ONVERGETELIJK!

Bennekom, 17 juni 2018

J.F. van der Wal

Roy-Borghouts-Fotografie-180615-StDierenlot.jpg

Terug

Nieuws

Roy-Borghouts-Fotografie-180615-StDierenlot.jpg

Nieuws